Kommentarer

Det är ett fantastiskt arbete. Någonting som resulterar i att vissa erfar kunskap om genociden som var närvarande under denna tid. En genocid som utövas av en omänsklig regering led av omänskliga ledare!
från Shkelzen 2009-10-25

Äntligen har det kommit en bok om den mystiska sjukdomen. Jag upplevde den fruktansvärda tiden år 1990 i staden Gjilan. Jag transporterade en tjej som var student och jag skjutsade henne från studentlägenheterna till centrall lasarettet. Det värsta var att centrallasarettet var fullt och det fanns ingen plats men hon fick första hjälpen ändå. Under hela tiden hade hon kramper och skrek mycket. Tack Göran Wassenius, och alla som har varit med och gjort boken.
från Hysen Zymberi 2009-02-03

Det var jätte bra att det var non som skriver verkligheten för att jag var själv en av dem som jag uplevt detta, jag är en elev som uplevde detta och jag ska förseka att erseta den boken.Mhv från Azem Morina .Göteborg Mölnlycke.
från Azem Morina 2009-01-30

Det låter jättebra att Verkligen kul att denna bok äntligen publiceras och all fakta äntligen kommer fram nu.Det finns många personer från Kosova här i sverige som är drabat av den ”mysteriska sjukdomen”. Detta skulle vara bra om någån inicerar en TV – debat och presentera fakta om detta. Fahredin Berisha 2009-01-28
från Fahredin Berisha 2009-01-28

MYCKET VIKTIGT att det äntligen blir skriven en bok på svenska om denna nutidstragedi. Det är allmänt känt att Serbien och Ryssland har extremt bra vänskapsrelationer och att Ryssland har världens skickligaste förgiftningsorganisation. Det senaste mycket kända fallet är när den ryske regimkritikern Litvinenko blev förgiftad utav radioaktivt material till en uppskattade kostnad på 70 miljoner och sedan dog den 23 november 2006. Förgiftningen utav Ukrainas nuvarande president Viktor Jusjtjenko och utav den bulgariske dissidenten Georgi Markov 1978 med dödlig utgång i det ökända paraplymordet i London är andra exempel på vad de ryska förgiftningsexperterna har gjort. Att Ryssland skulle ha hjälpt sitt slaviska broderland Serbien, speciellt under dess ockupation av Kosova, på alla sätt kan ju vem som helst räkna ut! Att det fanns under 1900-talet och fortfarande finns serbiska ledare som har som mål att etniskt utrensa alla etniska albaner på Balkan är också ett känt faktum. Att då förgifta många kvinnor, barn och män för att få den kvarvarande kosovalbanska befolkningen på flykt är en känd extremistisk serbisk taktik!
från Vänskapsförbundet Sverige-Kosov@ 2009-01-27

Jag har hört talas om detta genom en vän. Det låter jättebra att all fakta äntligen kommer fram nu.
från Linnea 2009-01-27

Verkligen kul att denna bok äntligen publiceras, ser fram emot att läsa den. Tack på förhand!
från Naim Murseli 2009-01-26

Ett mycket bra jobb. Sådär skriver man om verkligheten. M.v.h Dini
från Dini 2009-01-23

MYCKET BRA att denna bok kom ut. Många brott mot mänskligheten begick mot alberna på Balkan. Det är verkligen BRA att denna kan hjälpa oss förstå en del av det som hände.
från Jens Karlsson 2009-01-20

En bok som på ett förträffligt sätt förklarar och beskriver verkligheten i Kosova under det tidiga 90-talet. Rekommenderas
från Naim Murseli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vad hände i Kosovo 1990 – Göran Wassenius